4gamers.be

Carnaval: 7 verschrikkelijke gamekostuums

Door Jay, 03-03-2019 00:02

De tijd van carnaval is weer aangebroken en menig liefhebber is bezig aan zijn kostuum of haalt zijn oude vertrouwde plunje weer uit de kast. Die kostuums kunnen echter ook serieus fout lopen, zo blijkt. Hieronder lijsten we enkele van de meest verschrikkelijke gamekostuums op.

 

 

Sonic the Hedgehog


Om de een of andere reden is het design van Sonic een van die designs die zich niet goed vertalen naar het echte leven. Dat is ook wat er met dit kostuum is gebeurd. We zouden deze outfit nog niet willen dragen voor 100 gouden ringen.

 

Flareon


Deze fijne man is er in geslaagd om één van de meest schattige, fluffy Pokémon ooit gemaakt om te vormen tot een duivelse abominatie. De legende fluistert dat wie in deze Flareon zijn ogen kijkt rechtstreeks de hel kan zien.

 

Misty


Om in de Pokémon sfeer te blijven vonden we ook deze aardige man, die zich waagde aan een Misty outfit. Ironisch genoeg is Misty een water trainer, wat goed uitkomt aangezien dit kostuum volkomen in het water is gevallen. Een indrukwekkende boezem heeft hij wel, maar niet per se in positieve zin.

 

Tetris Blok


Er zullen best mensen zijn die dit een leuk kostuum vinden. Eens goed lachen samen met de vrienden rond hoe gek je eruit ziet. Om dan tot de conclusie te komen dat je zijdelings door elke deur moet wandelen, samen met de pijnlijke realisatie dat je 50 dollar hebt betaald voor een Tetris kostuum.

 

Fiddlesticks


In theorie is een Fiddlesticks (League of Legends) kostuum ontwerpen helemaal niet moeilijk. Maar een zak aardappelen verknippen en een grote vishaak aan een bamboestok plakken is écht niet voldoende. Vogels verschrikken moet wel lukken.

 

Megaman


Een Megaman kostuum vraagt vrij veel werk. Zijn pak zit vol met kleine details en is iconisch. Deze man toont alvast hoe het niet moet. Het enige lichtpuntje van dit kostuum is dat het op zijn minst gerecycleerd is.

 

Link


Dit kostuum van Link uit The Legend of Zelda roept verschillende beschrijvingen op in je hoofd. Accuraat is daar geen van. De broek van deze Link lijkt rechtstreeks uit de jaren '70 te komen en het Master Sword ziet er verrassend veel uit als een PVC-buis. Potten kapot meppen moet natuurlijk wel lukken.

Geschreven door Jeugd.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.