4gamers.be

Hype! by RageQuit: Ashes of Oahu

Door GuerrillaDawg, 29-03-2019 14:40

Welkom bij Hype, waar we elke week de wereld van de grote en dure games achter ons laten en op zoek gaan naar titels die misschien nog niet zo bekend zijn bij het grote publiek, maar daarom niet minder leuk zijn. Deze keer is het de beurt aan Ashes of Oahu, waar je heel wat tijd op Hawaï zal doorbrengen.

Het eiland Oahu was ooit een paradijs, maar wanneer een vreemde kracht het hele eiland vernielt, moeten de bewoners op zoek naar een nieuwe manier van leven. Net wanneer alles terug op zijn pootjes lijkt terecht te komen, duikt er een zielloos leger op. Om te vermijden dat alles en iedereen wordt vernietigd op Oahu, staat er een krijger op die zijn familie en alles wat hem heilig is verdedigt.

Ashes of Oahu is een open world post-apocalyptische RPG shooter. Dat is een hele mondvol om te zeggen dat je op een eiland wordt gedropt waar je heel wat te doen zal hebben. De game zit nog in een heel vroege fase en ontwikkelaar Wyrmbyte is voorlopig nog bijzonder karig met de informatie, maar toch is onze interesse gewekt.

De mooie Hawaiaanse omgeving zorgt alvast voor een welgekomen afwisseling ten opzichte van heel wat andere games binnen het genre. Daarnaast kan je blijkbaar ook in een aantal dieren veranderen, om zo de wereld nog beter te ontdekken.

Ashes of Oahu is eigenlijk een vernieuwde versie van Nightmarchers, dat een jaar geleden al werd aangekondigd door ontwikkelaar Wyrmbyte. Daardoor weten we dat het spel meer dan 75.000 lijnen dialoog en meer dan 100 verschillende eindes zal kennen. Als speler zal je dus zeker en vast weten wat te doen.

Veel meer kunnen we jammer genoeg nog niet vertellen over de game, maar wij houden Ashes of Oahu zeker en vast in de gaten. Het is waarschijnlijk onze enige kans om ooit op Hawaï rond te lopen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.