4gamers.be

Star Wars Day: 5 geweldige Star Wars games

Door Jay, 04-05-2019 00:02

Het is vandaag 4 mei en dat wil zeggen dat we vandaag Star Wars Day kunnen vieren. Je weet wel, May the 4th en zo. Om dat te vieren presenteren we vijf van de meest geliefde Star Wars games en dat is met het aantal games dat rond Star Wars is verschenen geen makkelijke opgave. Gelieve ons dus te vergeven voor de talloze toppers doe we hier niet vermelden.

 

 

Star Wars: Knights of the Old Republic


Als we het hebben over klassiekers onder fans dan mag Knights of the Old Republic niet ontbreken.  De game staat nog steeds bekend om zijn intrigerend verhaal en biedt je als gamer verrassend veel vrijheid in dat verhaal. Daarnaast is er niets beter dan je harde werk beloond zien en je personage sterker te zien worden. Een absolute must-have klassieker en ongetwijfeld een kanshebber voor beste Star Wars game ooit.

 

Star Wars: Republic Commando


Als het op Star Wars aankomt is Republic Commando een vreemde eend in de bijt. Met geen Jedi in zicht biedt het een alternatieve kijk op het universum en neem je de controle over een groep clone troopers in een tactische shootergame. Republic Commando was echter een verfrissende ervaring en is nog steeds erg leuk om te spelen.

 

LEGO Star Wars: The Complete Saga


Tegenwoordig zijn er weinig dingen waar LEGO geen hand in heeft, maar het moet gezegd worden dat ze kwaliteitsvol werk afleveren en LEGO Star Wars is daar geen uitzondering op. Je speelt doorheen alle zes films en staat vaak versteld van hoe goed LEGO Star Wars er in slaagt om die films te volgen. Extreem leuk en een must have voor de Star Wars fan.

 

Star Wars: Battlefront II


Weinig games doorstaan de tand des tijds zoals Star Wars Battlefront dat heeft gedaan. Fans van de game zweren dat Battlefront II (de oude, niet de nieuwe) de ultieme Star Wars game is en ook op de online pc-servers vind je nog altijd spelers terug. Star Wars Battlefront II is een totaalpakket met een uitstekende multiplayer en een fantastische campaign, waar iedereen zijn of haar ding wel in kan terugvinden.

 

Star Wars Episode I: Racer


Persoonlijke emoties en gevoelens rond de prequels terzijde, Star Wars Episode I: Racer is een enorm leuke game. Podracing was een van de goede dingen om uit die prequels te komen en Racer is een erg leuke game gebaseerd op de activiteit. De game doet bij momenten een beetje denken aan F-Zero en dat kan alleen maar goede dingen betekenen.

Jouw favoriete Star Wars game?

Delen in de comments!

Geschreven door Jeugd.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.