4gamers.be

World Chocolate Day 2019, ook voor gamers

Door Jay, 07-07-2019 00:01

Het is vandaag World Chocolate Day, wat niet zo evident is bij de temperatoren van de laatste tijd. De zoete lekkernij is niet alleen een lekkere snack waar we soms wel eens te vaak naar teruggrijpen, het is voor sommigen ook een manier om hun creativiteit te tonen. Daarom presenteren we vandaag vijf gaming-gerelateerde creaties gemaakt uit chocolade. Wie weet haal je er wel wat inspiratie uit, of je begint natuurlijk gewoon te watertanden.

 

 

The Legend of Zelda


De treasure chest en het Hylian Shield van The Legend of Zelda zijn volledig gemaakt uit een combinatie van witte, pure en melkchocolade. Ze maken allebei onderdeel uit van het portfolio van een Franse chocolatier die werkt op verzoek van klanten en zo goed als alles in een chocoladeversie kan veranderen. Misschien een ideetje voor het crafting systeem uit Breath of the Wild?

Bron

Donkey Kong


Deze cake is gemaakt door Rosanna Pansino, een bekende YouTubester- en chef. De cake wordt bij elkaar gehouden door een ton gemaakt van kitkat-repen en is opgevuld met bananensnoepjes. Het Donkey Kong figuurtje is dan weer volledig gemaakt van chocolade.

Bron

Pikachu


Deze schattige Pikachu is, geloof het of niet, volledig vervaardigd uit chocolade. Hij is gemaakt door een Reddit-gebruiker met een 3D-printer en later met de hand afgewerkt. Moeilijk te geloven dat het hier gaat om een chocolade versie en niet om een stuk speelgoed.

Bron

NES-controller


Voor de nostalgische zielen onder ons zijn er deze NES-controllers, volledig gemaakt uit chocolade. Ze worden verkocht via Etsy door een verkoper die zich specialiseert in geeky chocolade creaties. Ze worden echter gemaakt in Canada en wie er eentje in huis wil halen, zal letterlijk op zijn of haar honger blijven zitten want deze chocolade controllers worden helaas niet verzonden naar België.

Bron

Pac-Man


Geen figuurtje dat zich zo goed leent tot een chocolade cake als Pac-Man. Deze cake is speciaal gemaakt om te lijken op de arcadeklassieker. De bakkerij die zich bezig houdt met deze cakes werkt en levert helaas enkel in Canada. Als je er zelf eentje wil zal je dus je beste baking skills moeten bovenhalen, al kan je natuurlijk ook eens gaan polsen bij de lokale bakker.

Bron

Pure, witte of melkchocolade?

Laat ons jouw voorkeur weten in de comments!
 

Geschreven door Jeugd.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.