4gamers.be

eShop Reviews #40

Door Phazon, 24-01-2020 00:00

Er verschijnen elke week weer wat games of oude klassiekers in de Nintendo eShop van de NintendoSwitch. Aangezien gamers vaak de bomen door het bos niet zien, zullen we zo nu en dan proberen om het kaf van het koren te scheiden in een aantal kleinere reviews van heel wat eShop-titels. Zodoende krijgen jullie toch een vluchtige, maar duidelijke indruk over de interessante en minder interessante titels die de eShop van Nintendo rijk is. Hier en daar zal je ook eens een impressie over een welbepaalde port of retail-game tegenkomen, zodat je een snelle indruk krijgt over de kwaliteit van de Switch-versie.

​[Geschreven door rafbanaan]

Call of Juarez: Gunslinger (Techland, €19.99)

De initiële release van Call of Juarez: Gunslinger dateert alweer van het jaar 2013, maar dat houdt ontwikkelaar Techland niet tegen om een port te voorzien voor de Nintendo Switch. 

Je kruipt in de huid van Silas Greaves, die aan een bende in een salon zijn verschillende verhalen verteld. De verhalen, die hij tot in de kleinste details weet na te vertellen, zijn aan jou om na te spelen. De titel is dan ook niet meteen een hoogvlieger qua speelduur, maar het is toch een zeer vermakelijke campaign. Uiteraard kan je ook duels verwachten tegen schurken en die spelen als een kleine minigame waar je alles quasi perfect moet uitvoeren. Maak je een fout, dan ben je dood.

Call of Juarez: Gunslinger hebben we voornamelijk gespeeld in handheld-mode. Het is wel even wennen om deze titel op het klein scherm te zien, want je krijgt veel details op je scherm getoverd. Wanneer je van dichtbij naar de zaken kijkt, is het magnifiek dat we dit op de Switch kunnen krijgen, maar wanneer je wat in de verte begint te loeren, dan merk je wel wat issues. Het is niet altijd even scherp door de mindere anti-aliasing.

Het is ook minder wanneer vijanden zich op een afstand bevinden. We hadden het meermaals voor dat we werden beschoten, maar gewoon niet meteen zagen waar de vijand zich net verschool. Gelukkig zitten de controls wel snor en het is dan ook eenvoudig om hiermee aan de slag te gaan. We vinden het wel spijtig dat de ontwikkelaar niet opteerde voor een vaste 60 fps.

Men heeft goed werk geleverd met de port van Call of Juarez: Gunslinger naar de console van Nintendo. Het speelt goed en het ziet er ook nog eens goed uit op de kleine handheld. Het verhaal wordt op een unieke manier verteld. Je moet er alleen rekening mee houden dat je geen tientallen uren zoet zal zijn met de game.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.