4gamers.be

P.T. is Silent Hill teaser van Hideo Kojima en Del Toro

Door Jay, 13-08-2014 11:36

Tijdens de persconferentie van Sony op Gamescom werd op erg mysterieuze wijze een game genaamd P.T. geteased. Er werd gewoon een teaser video getoond, zonder meer uitleg, buiten de melding dat de teaser ook speelbaar was via PSN als demo. Al snel echter werd het mysterie ontrafeld. P.T. bleek namelijk gewoon te staan voor Playable Teaser en het was een teaser voor een nieuwe Silent Hill game, gemaakt door niemand minder dan Hideo Kojima en Guillermo Del Torro.

Hieronder kan je de teaser demo in kwestie bekijken. Vanaf 2:52 wordt alles duidelijk en wordt onthuld dat er een nieuwe Silent Hill zit aan te komen, al zal de game blijkbaar Silent Hills heten. Nog een grote naam verbonden aan de game is Norman Reedus van The Walking Dead, die vermoedelijk de hoofdrol in de game speelt. Meer is er voorlopig niet over geweten.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.