4gamers.be

Metal Gear remake door fans gaat toch niet door

Door Jay, 18-08-2014 14:33

Begin juni kregen enkele modders de toestemming van Konami om verder te werken aan hun remake van de originele Metal Gear, die voor het MSX2-systeem verscheen. Sindsdien zat het project in een stroomversnelling, maar inmiddels ziet het ernaar uit dat de remake er toch niet zal komen. Konami zou inmiddels zijn toestemming namelijk weer hebben ingetrokken, waardoor het project op een muur botst.

De modders achter de remake hebben nu een trailer vrijgegeven van het onafgewerkte project, waaruit blijkt dat niemand minder dan voormalig Solid Snake voice actor David Hayter bij het project betrokken was.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair