4gamers.be

Deze Unreal Engine 4-omgevingen lijken levensecht

Door Jay, 24-08-2014 00:07

Met de Unreal Engine 4 zullen de komende jaren weer heel wat games gemaakt worden en ook aan tech demo's zal het ons vermoedelijk niet ontbreken. Zulke tech demo's zijn visueel vaak erg indrukwekkend en ook onderstaande demo's tonen nogmaals aan wat de Unreal Engine 4 in zijn mars heeft. Het gaat om in-engine renders van omgevingen, gemaakt door de Franse ontwikkelaar Koola. Er wordt gebruik gemaakt van een GeForce GTX 670 grafische kaart en een Intel i7-3770 processor, wat niet de meest recente hardware is en toch een verbluffend resultaat oplevert, ook al gaat het natuurlijk niet om volledige games die we hier zien.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair