4gamers.be

Destiny doet ook mee met Ice Bucket Challenge

Door papfles, 25-08-2014 09:38

De Ice Bucket Challenge lijkt zijn doel niet meteen te missen. Quasi iedereen lijkt wel gewonnen te zijn om een emmer water over het hoofd te kappen om zo aandacht te kunnen schenken aan de bestrijding van de ziekte. De organisatie plukt in elk geval de vruchten van de actie, want er stroomt ontzettend veel geld binnen tegenwoordig. Ook Destiny doet mee met de hype, door de in-game ghost te laten afzien - en nog eens subtiel te verwijzen naar een stukje tekst dat in de bèta voor bijzonder veel (hoon)gelach zorgde. Daarnaast zal het 20 % van alle inkomsten op diens online shop (tot aan de release van Destiny) doorstorten naar ALS-onderzoek.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair