4gamers.be

Saints Row: Gat Out of Hell en Re-Elected onthuld

Door rafbanaan, 30-08-2014 00:12, bron: neogaf

Volition heeft zoals verwacht een nieuwe Saints Row aangekondigd, al gaat het misschien niet om dé opvolger die sommigen graag hadden gehad. Het betreft Saints Row: Gat Out of Hell, een standalone uitbreiding voor Saints Row IV die je in de huid laat kruipen van Gat en Kenzie. De map zou half zo groot zijn als Steelport en je zou er kunnen rondvliegen met demonische vleugels. Uiteraard mag je je ook aan bijhorende wapens verwachten, waaronder een wapen dat een kikkerplaag afschiet. Saints Row: Gat Out of Hell zal je voorts toelaten om met twee spelers in co-op aan de slag te gaan. De releasedatum is 27 januari 2015 en het prijskaartje bedraagt €19,99. De uitbreiding komt naar pc, PS3, PS4, Xbox 360 en Xbox One.

Samen met het nieuws van de standalone uitbreiding kwam Volition ook af met Saints Row IV: Re-Elected, waarmee Saints Row IV naar de PS4 en Xbox One wordt gebracht voor een prijs van €30.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair