4gamers.be

Kaos krijgt eigen mode in Skylanders Trap Team

Door Jay, 15-09-2014 14:48

Emperor Kaos, de slechterik der slechteriken, krijgt een eigen game mode in Skylanders Trap Team. Hieronder doet Kaos zelf de nodige uitleg, maar samengevat komt het erop neer dat je in de Kaos Doom Challenge steeds sterker wordende golven van vijanden voorgeschoteld krijgt en dat je die met jouw Skylanders moet zien klein te krijgen.

Opgelet allemaal! Activision Publishing, Inc., een dochteronderneming van Activision Blizzard, Inc. (NASDAQ: ATVI), kondigt vandaag een nieuwe gameplay mode aan. Deze gameplay staat geheel in het teken van mij, Emperor Kaos, de meest beruchte en kwaadaardige slechterik in heel Skylands! In mijn geweldige “Kaos Doom Challenge” kunnen snotterende Portal Masters zoals jij, samen met het belachelijke leger van Skylands, de strijd aangaan tegen mijn persoonlijke volgelingen. 

Aangezien je toch geen schijn van kans maakt, zal ik, Kaos, je de ruimte geven om verdedigingstorens te bouwen. Zo kun je de strijd aangaan met  mijn angstaanjagende bondgenoten en daarbij mag je alle Skylanders uit je gehele  verzameling inzetten. Maar als jij, stuntelde Portal Master, er uiteindelijk toch niet in slaagt om langs mijn hordes van boosaardige onderdanen te komen, dan wordt “Mystery Box of Doom” geopend. Uit de “Mystery Box of Doom” komen onophoudelijk gigantische slechterikken tevoorschijn die je zullen vermorzelen! En omdat ik genadig ben laat ik jou zelfs al je Trapped Villains gebruiken om te proberen om mijn handlangers te verslaan. 

En, als een van jullie behoefte heeft aan een citaat van me, PAK AAN: “Een recent onderzoek dat werd uitgevoerd onder duizend trollen bracht glashelder naar voren dat negen van de tien ondervraagde trollen het er mee eens is dat ik het machtigste, krachtigste en meest indrukwekkende kwaadwillende monster ben, dat Skylands ooit in handen heeft gehad. Uiteraard heb ik elke tiende trol uit dat onderzoek laten afvoeren naar mijn “Kaos Doom Challenge”… er is nooit meer iets van hen vernomen! Dus we kunnen concluderen dat IEDEREEN het ermee eens is: ik, Kaos, ben het machtigste, krachtigste en meest indrukwekkende kwaadwillende monster ooit!” 


En voor degenen die niet kunnen wachten en nu al willen weten wanneer jullie zielige maar daarom niet minder gruwelijke en complete uitroering zal beginnen: het Skylanders Trap Team Starter Pack komt in de loop van oktober uit (5 oktober in Noord Amerika, 10 oktober in Europa en 2 oktober in Australië om precies te zijn) voor de platforms: Nintendo's Wii™ Nintendo's Wii U™, meerdere iPad®, Kindle Fire en Android tablets; Xbox One en Xbox 360; PlayStation®4 en PlayStation®3. Een ander uniek avontuur komt beschikbaar op de Nintendo 3DS™ hand-held. 

Als je me nu wilt excuseren, ik moet ervandoor om een wereld te veroveren. Ik zie ernaar  uit om je volledig te vernietigen - met verachting en walging.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.