4gamers.be

Ultra Street Fighter IV krijgt in oktober Omega Mode

Door papfles, 22-09-2014 08:52

Ultra Street Fighter IV is op zich al een aanzienlijke update ten opzichte van Street Fighter IV, maar daarmee houdt het niet op voor de ontwikkelaars. In oktober zal men immers een gratis update voorzien. Daarin worden heel wat tweaks aangeboden, maar ook een heleboel correcties ten opzichte van de vorige patch. Zo krijgen bepaalde personages weer de vorige moves terug, zoals Decapre, Rolento en Cody. 

De grootste aanpassing is echter dat er een Omega Mode komt waarbij alle personages allemaal nieuwe normale en speciale aanvallen, zodat je eigenlijk allemaal nieuwe personages krijgt en weer aan het trainen kan om ze onder de knie te krijgen. Het zal ook online speelbaar zijn, maar enkel in Unranked matches, omdat men de Omega Mode enkel als pleziergerichte mode wil introduceren.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.