4gamers.be

Verborgen level in Destiny ontdekt

Door Jay, 23-09-2014 16:56

Games bevatten wel vaker levels die ofwel nog niet effectief geactiveerd zijn ofwel nooit afgewerkt zijn en dus in principe ook niet toegankelijk. Dit lijkt ook te gelden voor Destiny, maar vaak is er bij zulke games toch een manier om die levels te bezoeken. In het geval van Destiny moet je eerst wat nauwkeurig springwerk verrichten bij de steenformaties in de Black Garden, zoals in onderstaande video wordt gedemonstreerd. Het gebied dat je op die manier ontdekt lijkt niet echt af te zijn, maar het is voor spelers vast wel eens leuk om te verkennen, zeker omdat er blijkbaar wel enkele zaken te ontdekken zijn, zoals een verborgen grot.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.