4gamers.be

Help volgende maand een dode koning in Chariot voor PS4

Door Jay, 25-09-2014 00:02

Frima Studio's heeft aangekondigd dat het volgende week zijn game Chariot lanceert voor PS4, zij het enkel in de VS. Wij in Europa moeten nog geduld oefenen tot 22 oktober. In Chariot help je de kist van een overleden koning naar zijn laatste rustplaats te brengen, alleen wil die koning dat die laatste rustplaats er mooier uitziet dan nu het geval is. Het gevolg is dat zijn dochter en haar verloofde verschillende puzzels moeten zien op te lossen om aan genoeg goud en edelstenen te geraken om het graf van de koning op te smukken. De game kan je in je eentje spelen, maar er is ook lokale co-op voorzien.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.