4gamers.be

Bad Blood DLC voor Watch_Dogs gelanceerd

Door Jay, 25-09-2014 13:48

Ubisoft heeft de Bad Blood DLC voor Watch_Dogs gelanceerd, tenminste voor pc, PS4 en Xbox One en voor wie een Season Pass heeft. Wie geen Season Pass heeft en de DLC wil voor pc, PS4 of Xbox One moet wachten tot 30 september. Op die dag wordt de DLC ook gelanceerd voor PS3 en Xbox 360, maar opnieuw alleen voor wie een Season Pass heeft. De rest moet weer een week wachten.

In Watch Dogs Bad Blood kruip je in de huid van Raymond "T-Bone" Kenney, de briljante en excentrieke hacker uit de originele game. Je begint aan T-Bone’s verhaal wanneer hij een vals spoor in het systeem van Blume probeert te plaatsen en een paniekerig telefoontje krijgt van één van zijn voormalige collega’s bij Blume, Tobias Frewer, die dringend hulp nodig heeft. T-Bone besluit Tobias te helpen, maar beseft al snel dat de details in Tobias’ verhaal niet helemaal kloppen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.