4gamers.be

Voormalige The Last Guardian-ontwikkelaars laten Vane zien

Door Jay, 26-09-2014 00:07

Friend & Foe, een studio die bestaat uit voormalige ontwikkelaars van The Last Guardian, heeft tijdens de Tokyo Game Show een teaser trailer laten zien voor Vane, een open-world singleplayer adventure game die wordt ontwikkeld voor pc. Normaal worden in de toekomst nog andere platformen aangekondigd ook. Een releasedatum is er nog niet.

Vane, dat in juni al aangekondigd werd, vertelt het verhaal van een kind met een "vreemde vaardigheid" in een "vreemd land", waar er gevaarlijke natuurlijke omgevingen zijn die bewoond worden door een vreemde beschaving. De game focust op exploratie en puzzels.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.