4gamers.be

Studio achter Planetary Annihilation onthult nieuw Kickstarter-project

Door Jay, 03-10-2014 00:04

Nu Planetary Annihilation na een succesvolle Kickstarter-campagne en Early Access-periode definitief gelanceerd is, is het tijd voor Uber Entertainment om op een nieuw project te gaan focussen. Dat nieuwe project is Human Resources, wat opnieuw een RTS is waarvoor men via Kickstarter aan centjes wil geraken. In totaal is men op zoek naar maar liefst 1,4 miljoen dollar.

Human Resources zou een apocalyptische RTS zijn waarin twee partijen tegen elkaar strijden. Enerzijds zijn er oude monsters uit een andere dimensie en anderzijds zijn er grote robots. Deze twee partijen strijden om de enige resource die de aarde nog heeft, zijnde mensen. Met de game wil men de toon, het karakter en het ritme van een Command & Conquer game combineren met de grote gevechten van Planetary Annihilation.

Als alles goed gaat, zou Human Resources in februari 2016 verschijnen voor pc.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.