4gamers.be

Evolve lanceert eind deze maand Big Alpha

Door Jay, 09-10-2014 15:56

2K en Turtle Rock Studios hebben de komst van een "Big Alpha" testfase voor Evolve aangekondigd. De Big Alpha zal op 30 oktober van start gaan en 24 uur exclusief beschikbaar zijn voor de Xbox One. Vanaf 31 oktober kunnen ook pc- en PS4-gamers ermee aan de slag en dat tot 2 november.

Om deel te kunnen nemen aan de Big Alpha moet je wel uitgenodigd worden. Wie reeds een pre-order heeft, krijgt sowieso toegang, maar verder is het wat geluk hebben en hopen dat je wordt geselecteerd. Momenteel kan je je alvast hier aanmelden voor de Big Alpha op Xbox One, en daarvoor kan je gebruik maken van de code 08347-97365-66457 en referral code EVOLVETOWIN. Snel zijn is wel de boodschap, want deze codes blijven niet eeuwig actief. Van deze codes gebruik maken garandeert je voorts ook geen plaats in de Big Alpha, maar zorgt er enkel voor dat je geregistreerd bent en dus kans maakt om uitgenodigd te worden.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.