4gamers.be

Far Cry 4 laat PvP multiplayer zien

Door Jay, 30-10-2014 18:07

Far Cry 4 biedt naast singleplayer en co-op plezier ook een PvP multiplayer aan en die doet Ubisoft via onderstaande trailer uit de doeken. In de "Battles of Kyrat" multiplayer nemen telkens twee teams van vijf spelers het tegen elkaar op. De spelers worden verdeeld over twee facties, de Rakshasa en de krijgers van de Golden Path. De Rakshasa hebben een sterke band met de natuur en gebruiken traditionele wapens, zoals een boog, terwijl ze ook dieren kunnen oproepen om hen te ondersteunen. De krijgers van de Golden Path stellen het dan weer met moderne wapens en voertuigen.

Bij de lancering van Far Cry 4 zullen er 10 mappen en drie modi beschikbaar zijn:

Outpost, waarin de Golden Path een outpost proberen te bevrijden, terwijl de Rakshasa hen proberen te verdrijven en de outpost veilig te stellen voor Pagan Min.

Propaganda, waarin de Golden Path drie Pagan Min-installaties moeten verwoesten, terwijl deRakshasa er alles aan doen om deze te beschermen.

Demon Mask, waarin zowel de Golden Path als de Rakshasa een masker moeten vinden en terugbrengen naar hun thuisbasis voor de juiste afhandeling.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.