4gamers.be

Vrouw wilde PS4 kopen maar kreeg bijbels

Door Jay, 11-01-2015 00:07, bron: myfox8

Sandra Ortiz, een vrouw uit Californië (VS), dacht haar vriend vorig jaar met Kerstmis eens goed te verwennen en dus kocht ze voor hem een PS4, of dat dacht ze toch. Toen hij zijn PS4-doos opende, bleken er immers twee dikke bijbels in te zitten, terwijl er van een PS4 geen spoor te bespeuren viel. Op zich had hij trouwens niet echt een probleem met bijbels, al had hij ze wel liever gehandtekend gezien door Jezus Christus. Maar goed, als je een PS4 koopt, moet je ook een PS4 krijgen en dus trok Ortiz terug naar Target, waar ze haar cadeautje had gekocht.

Bij Target maakten ze er niet meteen een probleem van en Ortiz kreeg een echte PS4 terug mee naar huis. Ook kreeg ze te horen dat dergelijke dingen wel vaker gebeuren. Oplichters brengen hun producten zogezegd terug, maar eigenlijk is het product in kwestie gewoon uit de doos gehaald en is de doos in de plaats opgevuld met papier of, in dit geval, bijbels. Eigenlijk is het aan de winkel die de producten terugneemt om een degelijke controle uit te voeren, maar dat gebeurt dus niet altijd, wat soms nare gevolgen heeft. Denk maar aan de jongen die stenen in plaats van een 3DS kreeg, of erger nog, de 5-jarige die een 3DS vol porno kreeg van de Kerstman.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.