4gamers.be

Counter-Strike speler gaat uit zijn dak met vrouw naast hem

Door Jay, 25-01-2015 00:07

Hoeveel procent van de filmpjes op YouTube inmiddels bestaat uit het louter openen van zaken als FIFA Ultimate packs of weapon cases voor Counter-Strike: Global Offensive weten we niet, maar zulke video's zijn inmiddels in overvloed aanwezig en soms lijken ze wel eens kijkplezier op te leveren.

Zo is er het gamekoppel van TecAssault dat onlangs samen weapon cases voor CS:GO zat te openen. De man gaat volledig uit zijn dak wanneer hij eindelijk een van de meest zeldzame wapens weet te scoren. Hoewel de vrouw zelf ook een gamer is, lijkt ze toch minder uitbundig te reageren en lijkt ze eerder bezorgd om de nachtrust van de kinderen, wat natuurlijk een perfect aannemelijke bekommernis is.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.