4gamers.be

Shulk gebruikt zijn Monado in nieuwe trailer Xenoblade Chronicles 3D

Door Phazon, 07-02-2015 00:02

Xenoblade-fans hebben heel wat om naar uit te kijken in 2015. Naast de spirituele opvolger verschijnt er ook nog eens een 3DS-port van de originele game. In Xenoblade Chronicles 3D kunnen we namelijk de avonturen van Shulk en zijn vrienden volgen om de wereld van de ondergang te redden. Zijn Monado zal hier een erg belangrijke rol in spelen.

Intussen heeft Nintendo ook bevestigd dat de Shulk Amiibo gebruikt zal kunnen worden om in-game tokens te verkrijgen. Deze kan je ook verkrijgen door te StreetPassen met andere spelers, waarna je ze kan inruilen tegen muziek en character modellen. Xenoblade Chronicles 3D zal vanaf 2 april exclusief en alleen voor de New 3DS en New 3DS XL verschijnen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.