4gamers.be

Terraria: Otherworld dropt nieuwe trailer en details

Door Jay, 12-03-2015 00:06

Re-Logic Games heeft wat nieuwe details en een nieuwe trailer vrijgegeven van Terraria: Otherworld. Zo zou de game meer RPG- en strategie-elementen bevatten dan zijn voorganger. Er zal een kernverhaallijn zijn, maar spelers zullen wel uitgebreid de kans krijgen om op verkenning te gaan in plaats van dat ze een vaste lijn moeten volgen. Ook zullen NPC's meer zijn dan bijvoorbeeld zomaar een verkoper. Het zullen meer volwaardige personages zijn met een eigen verhaal.

Progressie doorheen het verhaal hangt samen met nieuwe tower defence elementen. De speler moet Purifying Towers vinden, craften en activeren om zo de corruptie die het land bedreigt, terug te dringen. Deze torens zullen wel vijanden aantrekken dus je moet Wartowers bouwen om je te beschermen.

Terraria: Otherworld verschijnt later dit jaar. Voorlopig is enkel een pc- en Mac-versie aangekondigd, maar de ontwikkelaar overweegt ook een PS4- en Xbox One-versie.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.