4gamers.be

Zo kreupel is Lester in GTA Online nu ook weer niet

Door Jay, 29-03-2015 00:06

Lester kennen we doorgaans als het kreupele brein achter de overvallen in GTA V en GTA Online, maar blijkbaar is hij toch niet altijd zo kreupel. Onderstaande video's tonen bijvoorbeeld hoe hij iemand uit zijn wagen sleurt en enkele rake trappen verkoopt, en hoe hij er zelf vandoor gaat met een motorfiets. Het is niet helemaal duidelijk of dit gedrag van Lester uitgelokt kan worden, dan wel of het om een bug gaat waardoor de AI van Lester vervangen wordt door een andere AI, maar het levert hoe dan ook wel eens leuke beelden op aangezien je hem normaal wat hinkend met zijn wandelstok verwacht.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.