4gamers.be

Limited Edition Batman: Arkham Knight Steel Grey PS4 onthuld

Door Jay, 31-03-2015 16:56

Sony heeft een Limited Edition Batman: Arkham Knight "Steel Grey" PS4 onthuld die deel uitmaakt van een speciale bundel. Die bundel bevat naast de speciale console ook een bijhorende DualShock 4 controller, evenals de game en exclusieve bonus content in de vorm van de Scarecrow missies. Daarnaast is er ook een gewone PS4-bundel voor de game aangekondigd. Die bevat hetzelfde als de Limited Edition, maar dan met een gewone, zwarte PS4. Beide bundels zullen beschikbaar zijn wanneer Batman: Arkham Knight op 23 juni wordt gelanceerd.

Sony wees er voorts ook nog eens op dat PS4-spelers al eerste toegang zullen krijgen tot de bonuscontent voor de game. Die extra content, die later dus ook wel naar andere platformen zal komen, bestaat uit onder meer extra missies en aangepaste skins voor zowel Batman als de Batmobile.

Dank aan quinten7055 voor het melden!

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.