4gamers.be

Is het teasen van Call of Duty: Black Ops III begonnen?

Door Jay, 07-04-2015 10:29

Het ziet ernaar uit dat het teasen van de nieuwe Call of Duty voor dit jaar begonnen is. Een recente update heeft namelijk Snapchat codes toegevoegd aan reclameborden in Call of Duty: Black Ops II, hetgeen ontdekt werd door speler Drift0r. De codes volgen leidt naar de boodschap "callofduty is already your friend" en inmiddels is de Snapchat van Call of Duty geüpdatet met een mysterieuze teaser video. Daarin hoor je iemand zeggen "Listen only to the sound of my voice." Voorts is het opmerkelijk dat het licht dat door de bomen schijnt drie afzonderlijke witte lijnen op de grond creëert, wat misschien wel een extra hint richting Call of Duty: Black Ops III kan zijn.

Al bij al lijken er nu wel al heel wat elementen te zijn die wijzen op een Black Ops III als nieuwe Call of Duty voor dit jaar. Het is bijvoorbeeld bekend dat Treyarch dit jaar weer de leiding heeft en Treyarch is natuurlijk de studio achter de Black Ops reeks. Daarbij komt nu dus nog eens de Snapchat update voor Black Ops II, een update die leidt naar een teaser video die mogelijk hint naar Black Ops III.

Traditioneel wordt een eerste grote teaser de wereld ingestuurd aan het begin van mei, dus als dat patroon wordt aangehouden, is het redelijk zeker dat deze Snapchat teasers een voorbode zijn van wat nog komt. Of het er iets mee te maken heeft, valt nog af te wachten, maar voor de volledigheid verwijzen we toch ook nog even naar een mystrieuze teaser van Microsoft die eerder dit jaar de wereld werd ingestuurd, en die het heeft over een onthulling op 4 mei.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.