4gamers.be

Technologische vooruitgang in Call of Duty: Black Ops III

Door Jay, 24-04-2015 08:40

Activision en Treyarch hebben een nieuwe teaser voor Call of Duty: Black Ops III de wereld ingestuurd. Van de game zelf krijgen we niet echt iets te zien, maar het wordt wel duidelijk dat de game zich qua setting voor een groot deel in de (nabije) toekomst zal afspelen. "Human augmentations" zijn inmiddels vrij te koop in winkels, waardoor mensen zichzelf kunnen verbeteren en bijvoorbeeld sneller kunnen worden of een beter zicht kunnen krijgen, maar aan de kant van de overheid beschikt men over nog veel krachtigere augmentaties en die worden natuurlijk ingezet voor het leger en geheime missies. Black Ops III lijkt de vraag te stellen over de technologische voouitgang de menselijke ondergang met zich mee kan brengen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.