4gamers.be

Beelden van Gears of War remaster voor Xbox One gelekt?

Door Jay, 14-05-2015 14:14

Hoewel er officieel nog niets over aangekondigd is, is het inmiddels wel al zo goed als zeker dat er een remaster van de eerste Gears of War op weg is naar Xbox One. Blijkbaar zouden daar nu wat bewegende beelden van opgedoken zijn, mogelijk afkomstig van een testversie. De beelden werden online geplaatst via de recordingfunctie van de Xbox One, maar ze verdwenen al snel weer offline ook, zij het natuurlijk niet zonder intussen al gedownload te zijn door anderen, die de beelden weer online plaatsen. Ook via YouTube zouden wat off-screen beelden verspreid zijn.

Hoewel het natuurlijk zou kunnen dat dit inderdaad gelekte beelden van de remaster zijn, zouden we toch aanraden om de nodige portie zout over dit nieuws te strooien. Eerder deze week zouden immers ook al screenshots gelekt zijn, maar na wat onderzoek hebben we ontdekt dat die eigenlijk beelden waren van de reeds bestaande pc-versie, zij het dan met een geforceerde 4K-resolutie. Het zou dus kunnen dat iemand van die versie nu bewegende beelden online heeft geplaatst en ze uitgeeft voor beelden van de remaster voor Xbox One die er zou zitten aan te komen.


۞ door  AGB-Media

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.