4gamers.be

One Piece: Pirate Warriors 3 komt eind augustus uit

Door papfles, 29-05-2015 12:06

Luffy begint ook in Europa steeds meer populariteit te vergaren en dus blijven de games ook toestromen. De derde telg in de Pirate Warriors-reeks kreeg al een zomer-release mee, maar nu is het definitief bevestigd wanneer de game er zal zijn (op PS4, PS3, PS Vita en pc): op 28 augustus 2015. 

Het verhaal van deze game gaat deze keer vanaf het begin van de manga tot aan de Dressrosa-arc, die momenteel in de manga wordt afgehandeld. Daarbij wordt Fish-Man Island volledig uitgebouwd en is het dus ten volle te bezoeken. De game zal ook voor het eerst op pc te spelen zijn bij deze One Piece: Pirate Warriors 3.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.