4gamers.be

De eerste Game of War reclame met Mariah Carey is er

Door Jay, 15-09-2015 09:15

Ontwikkelaar Machine Zone heeft met Game of War: Fire Age goud in handen. De mobiele game levert elke dag meer dan een miljoen dollar op en dat betekent dat men zich wel wat kan veroorloven wat marketing betreft. In het verleden deed men zo beroep op Kate Upton en haar boezem om te schitteren in de reclamefilmpjes voor de game, maar enkele maanden geleden kwam het nieuws dat Kate Upton door Mariah Carey vervangen wordt.

Inmiddels is het eerste reclamespotje met Carey verschenen en het resultaat is hieronder te bekijken. Het filmpje duurt één minuut en Carey zelf is amper enkele seconden te zien. Ook zijn enkele woorden van haar single "Hero" in herhaling te horen. Een al bij al wat magere verschijning van Carey, maar dat zal haar loonbriefje er niet minder om gemaakt hebben. Naar verluidt zou ze een bedrag met 7 cijfers gekregen hebben, al is dat moeilijk exact te achterhalen natuurlijk.

Voor de volledigheid hebben we de spotjes met Kate Upton er ook nog eens bijgezet, kwestie dat er wat vergelijkingsmateriaal is.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.