4gamers.be

Pewdiepie maakt programma voor YouTube Red

Door papfles, 22-10-2015 09:58

Een tijdje geleden zei Pewdiepie, de grootste gaming-gerelateerde YouTuber ter wereld, dat hij een programma ging maken voor een partij die op dat moment nog onbenoemd bleef. Nu blijkt dat hij Scare PewDiePie gaat maken, een reeks waarin hij in het echte leven "angstaanjagende momenten" zal beleven op basis van zijn favoriete games.

Zelf zou PewDiePie niet weten wat er hem te wachten staat en Robert Kirkman, maker van The Walking Dead, zal de reeks produceren. Het geheel dient vooral om YouTube Red te promoten, een abonnementssysteem (van 10 dollar per maand) van YouTube met exclusieve content en zonder advertenties. Je zou zelfs videos kunnen opslaan om ze nadien op je mobiele toestel te kunnen bekijken. De service gaat volgende week al live, maar de exclusieve shows en films komen pas vanaf volgend jaar erbij.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.