4gamers.be

Nieuwe Pokémon Volcanion onthuld

Door Jay, 15-12-2015 00:13

In Pokémon X, Pokémon Y, Pokémon Omega Ruby en Pokémon Alpha Sapphire is een nieuwe Pokémon genaamd Volcanion ontdekt. De nieuwe Pokémon is te zien in onderstaande trailer en blijkbaar is hij van zowel het type Water als van het type Fire, wat hem toch vrij uniek maakt. Door stoom in zijn lichaam op te bouwen kan hij explosieve schokgolven en kokendhete stoom uit zijn armen op zijn rug uitstoten. Hij zou zo sterk zijn dat hij een berg kan vernietigen en de aarde kan uitdiepen om zo het landschap compleet te veranderen.

Volcanion is niet te verkrijgen door de games gewoon te spelen. In plaats daarvan is het vermoedelijk wachten op een of meerdere speciale evenementen. Binnenkort zou Nintendo met meer info daaromtrent komen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.