4gamers.be

Transformers: Earth Wars laat niet lang meer op zich wachten

Door papfles, 11-02-2016 11:07

Transformers Devastation is al een poosje uit en bij Hasbro vond men het blijkbaar tijd om nog eens iets te doen voor de mobiele gamer. Dat is dan ook de bedoeling met Transformers: Earth Wars waarin je je RTS-vaardigheden mag bovenhalen om de strijd tussen Autobots en Decepticons voor de zoveelste keer uit te vechten.

Het strijdtoneel is wederom de aarde en dus moet je je personages sterker maken, grondstoffen gaan veroveren om zo versterkingen op te kunnen roepen en de vijand een halt toe te roepen. Het spel zal gratis zijn (met microtransacties) en wereldwijd op iOS en Android uitkomen in de lente.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.