4gamers.be

Grote drones en een sky fortress in Just Cause 3 DLC

Door Jay, 18-02-2016 16:49

Er is meer informatie onthuld over de Air, Land & Sea DLC die een tijdje geleden al werd aangekondigd voor Just Cause 3. De Air-component verschijnt in maart, heet Sky Fortress en brengt een hoop nieuwe missies met zich mee terwijl een nieuwe dreiging wordt geïntroduceerd: een gigantisch fort dat in de lucht zweeft. Dit fort is stevig bewapend en bovendien vliegen er ook nog grote, gevaarlijke drones rond ook. Gelukkig beschik je over een nieuwe wingsuit met raketaandrijving, machinegeweren en raketten die automatisch hun doel zoeken. Naast het Bavarium Wingsuit krijg je ook je eigen verdedigingsdrone, Eviction, en een nieuw geweer, de Bavarium Splitter.

Het tweede DLC-pakket heet Land Mech Assault en brengt opnieuw nieuwe missies, samen met een nieuw voertuig in de vorm van een zwaar gepantserde mech met een zwaartekrachtkanon waarmee je objecten kan oprapen om ze vervolgens in een willekeurige richting te gooien en zo schade aan te richten. De mech is zo sterk als een tank, maar is wel erg wendbaar.

Het laatste deel van de Air, Land & Sea DLC betreft Bavarium Sea Heist, maar daarover is voorlopig nog niets bekend.

Alle DLC verschijnt voor komende zomer en wie de Air, Land & Sea Expansion Pass heeft, kan telkens een week voor de officiële release al aan de slag met de DLC. Die Expansion Pass kost 24,99 euro. De Sky Fortress DLC los kost 11,99 euro.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair