4gamers.be

Mod probeert Aliens: Colonial Marines te verbeteren

Door YoniVL, 04-04-2016 15:00, bron: moddb

Zeggen dat Aliens: Colonial Marines niet bepaald geslaagd was, is misschien wel één van de understatements van de eeuw. Vooral de AI in de game was om te huilen, waardoor de game eigenlijk totaal niet leuk om te spelen was. Een modder heeft er nu zijn werk van gemaakt om de pc-versie flink te verbeteren.

Zo heeft hij onder andere de omgevingen in de game aangepakt, zodat ze realistischer lijken. Belangrijker is echter dat hij ook de AI van de Xenomorphs heeft verbeterd, waardoor ze nu agressiever en sneller reageren op gevaar. Om het allemaal een beetje eerlijker te maken, is de health van de vijanden ook een tikje naar beneden gehaald. Meer informatie over de mod is te vinden in de bron.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.