4gamers.be

Prachtige ruimte-omgevingen in Everspace

Door papfles, 27-04-2016 10:00, bron: https://everspace-game.com/shop/

De mensen achter Galaxy on Fire hebben hun creativiteit en codeervaardigheden aangewend om een nieuwe franchise op te starten, met name Everspace. Daarin mag je het diepe ruimtesop gaan verkennen, maar dan niet meer op tablets en smartphones. De beelden die het team al weet te creëren zijn in elk geval bijzonder mooi, zodat je tocht doorheen het luchtledige toch net iets aangenamer wordt in deze roguelike game met VR-ondersteuning. Men focust momenteel op pc, met eventuele andere platformen als stretchgoals. Wil je de game zelf aan de tand voelen, dan kan je al een pre-order plaatsen en zo toegang krijgen tot de bèta en de alpha.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.