4gamers.be

Nieuwe uitbreiding voor Just Cause 3 staat voor de deur

Door Jay, 31-05-2016 16:30

Op 3 juni verschijnt Mech Land Assault, de tweede van drie aangekondigde uitbreidingen voor Just Cause 3. De eerste, Sky Fortress, was het Air-gedeelte van de Air, Land & Sea expansions en Mech Land Assault vertegenwoordigt het Land-gedeelte. Concreet betekent dit dat er een nieuw eiland aan de spelwereld wordt toegevoegd, evenals een nieuw mech speeltje dat je kan helpen in de strijd. Deze mech kan ground pounds doen en heeft een soort gravity gun waarmee je je kan amuseren.

Zoals gezegd verschijnt Mech Land Assault op 3 juni, maar dat is enkel voor wie een Season Pass van 24,99 euro heeft. De DLC verschijnt los op 10 juni en is dan te koop voor 11,99 euro.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair