4gamers.be

Enorme boss battle in Scalebound

Door papfles, 13-06-2016 19:34

Hideki Kamiya is ondertussen ook al een stevige legende geworden binnen de gamesindustrie, zeker omwille van diens Twittergedrag en zijn flitsende games. Tijdens de persconferentie van Microsoft komt hij Scalebound tonen, met volgens hem de grootste boss battle die PlatinumGames ooit heeft gemaakt.

In co-op proberen vier verschillende spelers erin te slagen om een immense boss, die op een enorme krab lijkt, te verschalken. De game zelf zal pas in 2017 op de markt komen, exclusief voor Xbox One en Windows 10 en je hoeft het slechts 1 maal te kopen om het op beide platformen te spelen dankzij het Xbox Play Anywhere-platform.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.