4gamers.be

Typische humor in South Park: The Fractured, but Whole

Door papfles, 13-06-2016 22:12

De vorige South Park-game was een schot in de roos qua humor en gameplay en ondanks eerdere uitspraken dat er geen volgende zou komen, krijgen we nu toch South Park: The Fractured But Whole, waarin de kinderen niet meer als RPG-personages rondlopen, maar als superhelden.

Nog steeds ben je wel de nieuweling en krijg je het weer hard te verduren van Cartman, die je opdraagt om een superheld te worden. Trey Parker en Matt Stone vermaakten zich echter danig op het podium, met verwijzingen naar Kanye West en fishsticks (fish dicks). Verder krijgen we ook meer informatie over het vechtsysteem, dat verbeterd is zowel qua ruimtebesteding en combo's die je kan uitvoeren.Je scheten kunnen zelfs tijdsverplaatsend werken (zoals de turn order aanpassen). 

Qua verhaal krijg je de jongeren te zien die onderling ruzie maken over wie nu een film verdient en wie niet. Civil War dus op zijn South Parks. De game komt uit op 6 december 2016 en wie de game nu bestelt, krijgt ook de vorige op PS4, Xbox One of pc.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair