4gamers.be

Sudden Strike 4 aangekondigd

Door Jay, 04-08-2016 14:03

Kalypso, uitgever van onder meer de Tropico games, heeft redelijk uit het niets Sudden Strike 4 aangekondigd. De game wordt ontwikkeld door de Hongaarse studio Kite Games en zou in de lente van 2017 verschijnen voor pc, Mac, Linux en PS4.

Kalypso benadrukt dat het niet om een remake of een reboot gaat, maar om een volwaardige opvolger met betere graphics en grotere slagvelden. Sudden Strike 4 zou 3 campaigns bevatten (Amerikaanse, Britse en Duitse) en 100 verschillende eenheden hebben, waaronder de Duitse bommenwerper Heinkel He111, de Russische T-34 tank, het Britse Hawker Typhoon gevechtsvliegtuig en de Duitse Panzerkampfwagen VI Tiger. Ook zijn er 9 individuele commanders, zoals George Patton en Bernard Montgomery, die elk hun eigen, unieke mogelijkheden naar het slagveld brengen.

De eerste Sudden Strike verscheen in 2000 voor pc en kwam aanvankelijk van uitgever cdv Software Entertainment, dat we ook kennen van Cossacks en Blitzkrieg. De WWII RTS kreeg heel wat lof voor wat het in die tijd bracht, dus fans van toen zullen nu zeker benieuwd zijn naar wat Sudden Strike 4 brengen zal. Kalypso heeft een reputatie in ere te houden, dus hopelijk lukt dat.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair