4gamers.be

Met bliksem schieten in Just Cause 3: Bavarium Sea Heist DLC

Door Jay, 10-08-2016 15:48

Morgen verschijnt de Bavarium Sea Heist DLC voor Just Cause 3, tenminste voor wie de Season Pass (24,99 euro) heeft. Voor de rest is het wachten tot 18 augustus, wanneer de DLC los te koop zal zijn voor 5,99 euro.

In de nieuwe DLC, die in onderstaande trailer wordt voorgesteld, krijg je weer enkele nieuwe speeltjes om mee aan de slag te gaan. Zo is er om te beginnen de Loochador, een dodelijke raketboot waarmee je je vijanden te water kan overwinnen. Het uiteindelijk doel is echter om de geheimzinnige Stingray basis te infiltreren, waar je dan het Eden Spark lightning gun buit kan maken. Met dit geavanceerde wapen kan je letterlijk met bliksem schieten, hetgeen in een game als Just Cause 3 natuurlijk voor explosief plezier zorgt.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair