4gamers.be

Kingdom Hearts 2.8 Final Chapter Prologue komt iets later

Door Jay, 13-09-2016 12:25

Update: Westerse release is vastgelegd op 28 januari 2017.


Kingdom Hearts 2.8 Final Chapter Prologue zou normaal ergens in december verschijnen, maar een meer concrete releasedatum werd tot op heden nooit genoemd. Nu is aangekondigd dat de game toch niet meer in december gelanceerd zal worden. In plaats daarvan is het wachten tot 12 januari. Dit is wel enkel bevestigd voor de Japanse release, maar mogelijk moeten ook wij wat langer op de game wachten.

Kingdom Hearts 2.8 Final Chapter Prologue is een compilatie die een volledige HD remaster bevat van de 3DS-game Kingdom Hearts: Dream Drop Distance, aangevuld met een film die grote achtergrondgebeurtenissen bespreekt, en Kingdom Hearts 0.2, een kort speelbaar zijverhaal om spelers klaar te stomen voor Kingdom Hearts 3.

Er werd ook een nieuwe trailer vrijgegeven.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.