4gamers.be

Figurines South Park: The Fractured But Whole nu te koop

Door Jay, 08-12-2016 10:01

Op South Park: The Fractured But Whole zelf is het nog wachten tot het eerste kwartaal van 2017, maar nu al kan je via de Ubisoft Store vier figurines van de game aanschaffen. Het gaat om 7,5 tot 8,5 cm grote versies van The Coon, Professor Chaos en Mysterion. De vierde figurine is opnieuw van Mysterion, maar dan in een versie die 18,8 cm. groot is.

De kleine figurines kosten 14,99 euro per stuk (39,99 euro als je ze alle drie samen koopt) en de grote figurine kost 49,99 euro. Van The Coon bestaat ook een grotere versie, maar die is enkel te verkrijgen via de retail Collector's Edition.

Naast een trailer voor de figurines werd ook een nieuwe trailer voor de game zelf online gegooid.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair