4gamers.be

For Honor krijgt closed bèta in januari

Door YoniVL, 15-12-2016 12:29

In januari kunnen een aantal spelers aan de slag met For Honor, want dan wordt er een nieuwe closed bèta gelanceerd. Spelers die willen deelnemen aan de bèta kunnen zich hier inschrijven. Naast het nieuws van de bèta werd er ook een nieuwe story trailer vrijgegeven en kregen we meer info over Faction War. In die cross-platform mode kies je als speler één van de facties en ga je de strijd aan met de andere facties. Elk seizoen in de mode zal tien weken duren, waarna iedereen beloningen krijgt op basis van zijn prestaties in Faction War. Verder werden er ook drie nieuwe helden voorgesteld: de Shugoki, de Warlord en de Peacekeeper.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair