4gamers.be

Dit jaar werd Pokémon GO het meest gezocht via Google

Door Jay, 17-12-2016 00:02

Ook bij Google doen ze mee aan de eindejaarslijstjes en concreet betekent dat dat je nu via een website kan bekijken welke zoektermen dit jaar populair waren bij de zoekmachine. Wat de algemene ranking wereldwijd betreft staat Pokémon GO bovenaan te pronken, gevolgd door iPhone 7 en Donald Trump.

Jammer genoeg worden per land niet altijd dezelfde lijstjes gepresenteerd, waardoor moeilijk te vergelijken is. Voor Nederland bijvoorbeeld is er wel een lijstje van populairste zoekopdrachten, waarbij Pokémon GO op de tweede plaatst komt, na EK 2016, maar voor België is zo'n lijstje er niet. Wel duikt de "Pokémon GO-rage" in België op de eerste plaats op bij de "trending gebeurtenissen", terwijl Pokémon GO ook in het "hoe werkt ..." lijstje op de eerste plaats staat, zowel in België als in Nederland.

Een lijstje van de games waar wereldwijd het meest naar gezocht werd via Google is er jammer genoeg ook niet. Wel is er zo'n lijstje voor de VS, dat er zo uitziet:

1. Slither.io
2. Agar.io
3. Overwatch
4. Battlefield 1
5. Warcraft
6. Dark Souls 3
7. Blade and Soul
8. Madden 17
9. No Mans Sky
10. Call of Duty Infinite Warfare

In dit lijstje valt vreemd genoeg geen Pokémon GO te bespeuren, en dat terwijl Pokémon GO in het algemene lijstjes van de VS wel op de vierde plaats staat, terwijl Slither.io daar op de vijfde plaats komt. Om een of andere reden lijkt Google Pokémon GO dus niet in de videogames categorie op te nemen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair