4gamers.be

Vliegen op een draak in Dragon Quest XI

Door Jay, 02-01-2017 10:09

Onlangs was er op de Japanse televisie een documentaire te zien naar aanleiding van de 30ste verjaardag van de Dragon Quest reeks. Daarbij kwam ook het nieuwe Dragon Quest XI even aan bod. Zodoende kregen we naast wat nieuwe beelden ook wat nieuwe info. In de game zal je op een draak kunnen vliegen. In dat opzicht lijkt dit concept gelijkaardig als de flying mounts in Dragon Quest X, al is Dragon Quest XI natuurlijk geen MMO. Verder komen we te weten dat spelers zullen kunnen kamperen om hun levens- en magiemeter te herstellen. Kamperen maakt het ook mogelijk om bepaalde zaken te smeden, te bidden tot de godin, en een gebied te bewaken.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair