4gamers.be

Nieuwe Call of Duty geteased

Door Jay, 03-01-2017 10:33

Veelal wordt een nieuwe Call of Duty officieel pas in mei aangekondigd, maar vaak worden in de maanden ervoor al enkele teasers de wereld ingestuurd. Begin 2016 bijvoorbeeld stuurde Infinity Ward een afbeelding van een astronaut de wereld in, wat achteraf bekeken dus een hint was naar de setting van Call of Duty: Infinite Warfare. Dit jaar is het weer de beurt aan Sledgehammer om een nieuwe Call of Duty af te leveren en ook zij lijken alvast wat te teasen.

Om te beginnen is er een kerstkaartje dat door Michael Condrey van Sledgehammer 25 december vorig jaar de wereld werd ingestuurd. Volgens sommigen bevat dit reeds een hint voor de nieuwe Call of Duty, maar zeker zijn we natuurlijk nooit. Het kerstkaartje zou namelijk deel uitmaken van een wedstrijd die Sledgehammer had gehouden, en dit zou de tweede plaats hebben gehaald. Het zou dus gewoon een ontwerp van een fan kunnen zijn, maar voor hetzelfde geld is het wel degelijk een teaser van Sledgehammer zelf. De vraag is dan wat er precies te zien is, en dan lijkt het te gaan om een M1911 pistool dat werd gemaakt in 1911. Als dusdanig zou het kunnen dat de nieuwe Call of Duty zich afspeelt rond een of ander conflict van de 20ste eeuw.

Ook op nieuwjaarsdag stuurde Sledgehammer schijnbaar een teaser de wereld in. Het lijkt een oude machinemotor te zijn die tot 2017 telt. Daarmee wordt om te beginnen duidelijk gemaakt dat het dit jaar weer de beurt is aan Sledgehammer, maar mogelijk is ook de manier waarop tot 2017 wordt geteld geen toeval. Mogelijk is ook de klok die we aan het einde horen luiden een hint, maar hoe alle puzzelstukjes in elkaar passen, dat valt nog af te wachten. Voorlopig klinkt het alleszins wel al een stuk minder futuristisch.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair