4gamers.be

RiME komt weer boven water, verschijnt ook voor Switch

Door Jay, 04-01-2017 14:49

Geschiedenislesje: RiME werd ruim drie jaar geleden al aangekondigd als een PS4-exclusive, voornamelijk omdat Sony de uitgever van dienst was, maar in maart 2016 heeft ontwikkelaar Tequila Works de rechten op de game zelf weer in handen genomen om er meer zijn eigen ding mee te kunnen doen. Vaarwel Sony dus, maar sindsdien bleef het ook weer erg stil rond de puzzle-platformer. Enkele maanden geleden echter werd aangekondigd dat voor de game een nieuwe uitgever gevonden is, zijnde Grey Box, dat voor de gelegenheid ook zou samenwerken met Six Foot voor de distributie.

Sindsdien is het echter weer stil gebleven rond de titel, al dook vorige maand wel een rating op voor de game en dat voor zowel pc, PS4, Xbox One als Nintendo Switch. Ook beloofde men begin 2017 meer informatie, en die is er nu gekomen.

Via een nieuwe trailer werd RiME opnieuw onthuld en meteen werd een release in mei bevestigd voor pc, PS4, Xbox One en Nintendo Switch. RiME wordt door Tequila Works omschreven als een singleplayer puzzle-adventure game over het ontdekken van een wereld vanuit het perspectief van een jongetje dat als schipbreukeling wakker wordt op een mysterieus eiland.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair