4gamers.be

Mass Effect: Andromeda dropt releasedatum, nieuwe gameplay

Door Jay, 05-01-2017 11:12

Tijdens de CES 2017 keynote van NVIDIA kwam zoals aangekondigd ook Mass Effect: Andromeda even piepen, voornamelijk om nieuwe gameplay footage te tonen, al wordt aan het einde van de video wel gezegd dat het om "in-engine" footage gaat, zij het footage die wel representatief zou zijn voor het finale product. Jen-Hsun Huang, CEO van NVIDIA, wees er voorts op dat de demo op een NVIDIA GTX 1080 draaide.

De video begint met wat ruimte- en planeetbeelden, gevolgd door character customisation en combat footage. Ook het dynamische character class change system en enkele nieuwe effecten worden getoond, terwijl de planeet die we zien een nieuwe planeet is.

EA heeft voorts ook de releasedatum van Mass Effect: Andromeda bevestigd. De game verschijnt 23 maart voor pc, PS4 en Xbox One.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair