4gamers.be

NVIDIA stelt nieuwe SHIELD TV voor

Door Jay, 05-01-2017 12:57

NVIDIA heeft tijdens CES de nieuwste versie van de NVIDIA SHIELD TV set-top streaming hardware voorgesteld. Naast Netflix en YouTube 4K HDR streaming zal de nieuwe versie ook Amazon Video 4K HDR ondersteunen. Verder komt de nieuwe versie met een Steam app die gebruikers toelaat hun Steam games via de SHIELD TV te streamen van op hun pc, gelijkaardig zoals bij de Steam Link van Valve zelf. De nieuwe SHIELD TV kan ook 4K HDR gaming content streamen, tenminste wanneer de source pc dat kan leveren. De nieuwe NVIDIA SHIELD TV zal voorts ook werken met NVIDIA Spot, een nieuw stukje hardware dat als verlengstuk ervoor zorgt dat de Google Assistant geïntegreerd wordt in de SHIELD.

De nieuwe SHIELD TV met 16GB verschijnt later deze maand, op 16 januari, in de VS, Canada en "bepaalde Europese regio's" en dat met een prijskaartje van 200 dollar. Daarvoor heb je naast de set-top box zelf ook meteen een controller en afstandsbediening. Er komt eind januari ook een SHIELD Pro met 500GB, maar daarover zijn verder nog geen details bekend. Via Amazon.de echter wordt een prijskaartje van 329,99 euro vermeld voor de Pro terwijl de gewone bij ons 229,99 euro zou kosten.

NVIDIA liet tot slot weten dat nog niet alle nieuwe features van in het begin beschikbaar zullen zijn. De integratie van Google Assistant bijvoorbeeld zal pas in de loop van de maanden na release voorzien worden.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair